Week 3

Nu je duidelijk weet waar je vandaag staat en waar je naartoe wil, of wat succes voor jou betekent, dan kunnen we verder op weg.
Tenminste, als je  eerst verder aan de slag gaat met de gedachten die je vandaag meer tegenhouden dan vooruit duwen. Jouw opdracht voor vandaag bestaat erin alle belemmerende gedachten of negatieve stemmetjes te noteren op een blad, ze daarna om te buigen en te herschrijven op een ander blad als stimulerende gedachten. Gedachten die je aanzetten om te groeien.

Ben je daarmee klaar?
Dan gooi je je eerste blad, je blad met je belemmerende gedachten bij wijze van ritueel in de vuilbak met de woorden die je luidop uitspreekt:

“Ik laat je los. Voortaan ben ik de baas in mijn hoofd. En mochten jullie ooit nog terugkeren, weet dan dat ik niet meer naar jullie zal luisteren. Vanaf vandaag neem ik zelf de leiding over. Vanaf vandaag bepaal ik zelf wat ik doe en wil.”

Daarna herhaal je elke dag deze nieuwe stimulerende gedachte. Liefst luidop.

Je neemt er deze week alleen jouw nieuwe en stimulerende gedachten bij. 
Draag die gedachten minstens één hele week overal met je mee en citeer ze luidop elke keer je 2 minuten tijd hebt of ergens moet wachten.

Je hebt nooit of zelden tijd? Of je moet nooit ergens wachten?… 
Maak er dan tijd voor. En doe het toch minimaal 10 keer per dag.

Ik duim voor jouw succes!

An

Klik hier en download jouw werkbladen.

Laat ook een reactie na in het commentarenveld. Ook jouw ervaringen of vragen zetten anderen aan tot denken en helpen jouw collega-ondernemers op weg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *