Week 5

Je ging de afgelopen weken aan de slag met je droom en de stemmen in je hoofd. Door je droom en je stimulerende gedachten elke dag te herhalen zorgde je ervoor dat ze sterker en beter verankerd werden in je geest zodat het makkelijker is om stappen te zetten op jouw pad naar succes. Alvast proficiat.

Nu, je las het goed: Stappen zetten.
Dat betekent ACTIE ondernemen.

Actie ondernemen is dan ook even noodzakelijk of net zo belangrijk dan de droom op zich en het onderhouden van stimulerende gedachten. Het wil zeggen dat je letterlijk in beweging komt. En hopelijk in de juiste richting…

In de videowebinar van vandaag leg ik je nog even uit wat er gebeurt wanneer je in de juiste richting stapt. Wanneer je je authentieke stem volgt, ook al voel je soms angst. Ik vertel je ook wat er gebeurt wanneer je dat niet doet. Wanneer je wacht of achteruitgaat. Wanneer je toegeeft aan de angst voor het onbekende. Kijk snel en raak extra gemotiveerd om jouw authentieke stem te volgen zodat succes op je pad komt zoals je het nooit had verwacht. 😉

Video-webinar

Heb je naar de video-webinar gekeken? Dan ben je klaar voor de opdracht van deze week.

Opdracht

Pak deze week regelmatig pen en papier en noteer voor jezelf (Gebruik hiervoor de werkbladen die je kan afdrukken) welke veranderingen je ervaart binnen jezelf en binnen je omgeving.

  • Wat heb je zien veranderen?
  • Welke reacties heb je uitgelokt?
  • Welke evolutie neem je waar in je denken en je voelen?
  • En welk effect heeft dit op jouw omgeving?

Regelmatig reflecteren doet je goed. Zo leer je jezelf steeds beter kennen en wordt het na een periode van intens oefenen mogelijk om steeds beter proactief in te spelen op wat zal komen.

Ik duim voor jouw succes!

An

PS Klik hier om de werkbladen te downloaden. Laat ook een reactie na in het commentarenveld. Ook jouw ervaringen of vragen zetten anderen aan tot denken en helpen je collega-ondernemers op weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *