Week 7

Dromen… Check!
Stimulerende gedachten… Check!
Zes mentale spieren… Check!

Maar actie ondernemen… Niet zo evident.
Of toch niet altijd.

Wat doe je als de angst je overmant?
Tja! Dat ego is er dan alweer. Die stemmetjes in je hoofd die je liever houden waar je bent. Ze willen niets liever dan status quo.

Ooit, lang geleden 🙂 Nog voor Businesslab bestond, maakte ik een korte video over de angst die ik meemaakte toen Xavier me vroeg om als co-piloot mee te rijden in een rally-sprint. Bekijk hieronder de video.

Het liep in ieder geval goed af, al moest ik door de muur van angst: the terror barrier.

In de video-webinar hieronder ontdek je wat er gebeurt wanneer je angstig bent en hoe je door te begrijpen van wat er in je lijf gebeurt, door de angst heen kan gaan op weg naar succes!

Want wist je? Mede dankzij de wet van polariteit die stelt dat alles tweeledig is, weet ik en ervaarde ik al meerdere keren opnieuw dat de twee uitersten (angst en vrijheid) die tegenstellingen lijken, onafscheidelijk van elkaar zijn of beter nog elkaar wederhelften zijn.

Aan de ene kant de angst, aan de andere kant de vrijheid.

Wat wil jij? De vrijheid toch?

Videowebinar

Opdracht

Bekijk snel de videowebinar over de muur van angst en laat me als opdracht weten in het commentarenveld welke stappen jij al zette buiten je comfortzone op weg naar jouw droom.

Ik duim voor jouw succes!

An

1 reactie op “Week 7”

  1. IngridJansen

    Hallo, het deed me goed om dit nog een keer te bekijken. Ik heb er ook mijn nota’s van de GAP terug bijgenomen om het nog eens door te lezen en mijn gedachten van toen nog eens te herbekijken. Hoewel ik er (nog) niet in slaag om consequent met op opvolgoefeningen bezig te zijn, zie ik wel een nieuwe rode draad doorheen al wat ik doe. Ik ben ondertussen al wel degelijk door de muur van angst gegaan. Hoe?
    Door mijn ontslag te geven op school en enkel te kiezen voor coaching opdrachten en me voluit daarvoor vrij te maken. De angst was groot maar toen ik de beslissing nam en ook aankondigde kwam het eerste gevoel van opluchting en vrijheid. Dit terwijl er op economisch vlak niks wijzigde en ik niet meer omzet had dan voordien. Enkel de overtuiging dat de combinatie van les geven en coachen niet meer haalbaar was en me ook geen vreugde / energie bracht was wat het uiteindelijk haalde. Dit en het inzicht dat waar het lesgeven me echt welheeft geholpen op een bepaald moment, het nu net mijn belemmering in de groei als coaching bedrijf is. Ondertussen zijn we exact 4 weken verder en wat zie ik: mijn agenda is gevuld, er zijn meer aanvragen Ă©n opdrachten en ergens in mijn buik leeft het vertrouwen dat het in orde komt. Dat het me gaat lukken en dat 12Change er meer en meer zal staan als coaching bedrijf. En heel klein, diep van binnen leeft ook het geloof dat ik echt een verschil kan maken met mijn werk d.m;v. de methodieken die ik gebruik maar zeker ook door trouw te zijn en voluit te kiezen voor wie ik als coach ben en welke talenten, kwaliteiten en sterktes ik als coach te bieden heb. Dus bedankt An en Xavier voor deze oefeningen en het blijven voeden van en trekken aan mij als ondernemer! Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *